Book meeting room
arrow_upward

Flexwerk actie

Bij MELT at Avular

Robots testen, aan hightech apparaten sleutelen, vergaderen en flexwerken in één open shared omgeving? Jij kunt het als eerste ervaren bij MELT at Avular.

Kragt - Flexwerk actie
Kragt - Flexwerk actie

In februari kunnen 30 flexwerkers meedoen aan een unieke actie: gratis een maand flexwerken in onze kantoor- en labruimte. Het enige wat we ervoor terugwillen is feedback. En de kans dat je na februari blijft hangen :).

Kragt - Flexwerk actie

Met man en macht gewerkt

Momenteel wordt er nog met man en macht gewerkt om het Glaslaboratorium op Strijp-T om te toveren tot dé robotica workspace van Eindhoven. In dit broeinest van innovatie neemt Avular Robotics de helft van het gebouw in gebruik. De andere helft wordt workspace voor hightech scale-ups. De eerste huurders zitten al in het gebouw en in februari is het ver genoeg af om te starten met flexwerken.

Kragt - Flexwerk actie
Kragt - Flexwerk actie
Kragt - Flexwerk actie

Er zijn twee omgevingen waar je gaat werken.

Op de begane grond zijn we een hightech workspace an het inrichten met demonstratie ruimte, hightech werkbanken, vergaderfaciliteiten en flexplekken. Dus lijkt het jou wel tof om te werken in een omgeving waar de drones om je oren vliegen? Dan is de labruimte bij Avular iets voor jou.

Lab

Op de begane grond zijn we een shared workspace an het inrichten met demonstratie ruimte, werkbanken, vergaderfaciliteiten en flexplekken. Dus lijkt het jou wel tof om te werken in een omgeving waar de drones om je oren vliegen? Dan is de labruimte bij Avular iets voor jou.

Office

Op de 1e en 2e verdieping worden highend gemeublieerde kantoren gemaakt voor scale-ups. Tevens is er een groot auditorium voor evenementen. In deze inspirerende kantooromgeving zijn ook flexwerkplekken beschikbaar in de open ruimte, gecombineerd met een veelheid aan faciliteiten om het optimalie uit je dag te halen, zoals spreekkamers en (video)call-ruimte.

Kragt - Flexwerk actie
Kragt - Flexwerk actie

1 dag p/week = € 125 p/mnd
2 dagen p/week = € 200 p/mnd
3 dagen p/week = € 275 p/mnd
4 dagen p/week = € 300 p/mnd
5 dagen p/week = € 350 p/mnd

Inclusief beeldscherm. De dagen dat je komt werken mogen per week verschillend zijn. Vergaderen bij membership vanaf 3 dagen per week.

Kragt - Flexwerk actie
 • wifi Internet
 • local_drink Koffie en thee
 • supervisor_account Vergaderruimtes
 • computer Belcellen
 • desktop_mac Werkplekken
 • supervisor_account Gezamenlijke keuken
 • power Werkbanken
 • beach_access Dakterras
 • weekend Boardroom
 • power Powernap area
 • mail Post- en vestigingsadres
 • directions_bike Leenfiets
 • room_service Douche
Kragt - Flexwerk actie

Albert

“We zien dit als versie 1”

Kragt - Flexwerk actie

“We willen een hightech community bouwen”

Avular heeft in beginsel de helft van het gebouw nodig. Door de andere helft te verhuren, kunnen we een community bouwen van robotica- en hightech bedrijven. We hebben er bewust voor gekozen ook werkplekken te verhuren aan een groep zzp’ers, start-ups en flexwwerkers. Want wij merken bij onze andere shared workspaces dat het juist de flexwerkers zijn die voor levendigheid en verbinding zorgen.

Koen van Loon van MELT

info@melt.nl

040 240 5017
Developed by KRAGT

Send me the floor-plan, prices and planning.