Flexwerk actie
arrow_upward

Kom een week gratis flexwerken

Bij MELT at Avular

Flexwerken, vergaderen of aan apparaten sleutelen in één open shared omgeving? Jij kunt het als eerste ervaren bij MELT at Avular, de nieuwe shared workspace in het Glaslaboratorium op Strijp-T.

Meld je aan

Kragt - Kom een week gratis flexwerken
Kragt - Kom een week gratis flexwerken

Je kunt meedoen aan een unieke actie: gratis een week flexwerken in onze kantoor- en labruimte. In ruil daarvoor zouden we het leuk vinden als je laat weten wat je van de ruimtes vindt en wat er volgens jou beter kan. En natuurlijk hopen we dat je na de gratis week gebruik blijft maken van onze shared workspace.

Kragt - Kom een week gratis flexwerken

Hightech workspace

Momenteel wordt er met man en macht gewerkt om het Glaslaboratorium op Strijp-T om te toveren tot dé robotica workspace van Eindhoven. In dit broeinest van innovatie neemt Avular Robotics de helft van het gebouw in gebruik. De andere helft wordt workspace voor hightech scale-ups, start-ups, zzp'ers en flexwerkers.

De eerste huurders zitten al in het gebouw en het is ver genoeg af om te starten met flexwerken.

Kragt - Kom een week gratis flexwerken
Kragt - Kom een week gratis flexwerken
Kragt - Kom een week gratis flexwerken

Tijdens jouw gratis week ga je twee ruimtes ervaren: Lab en Office. Daarna horen we graag welke jouw voorkeur heeft en hoe we ons concept kunnen verbeteren.

Lab space

Op de begane grond wordt momenteel een shared workspace ingericht met demonstratie ruimte, technische werkbanken, vergaderfaciliteiten en flexplekken. Dus lijkt het jou wel tof om te werken in een technische omgeving? Dan is de labruimte bij Avular iets voor jou.

Office space

Op de 1e en 2e verdieping worden highend gemeublieerde kantoren gemaakt voor scale-ups. Tevens is er een groot auditorium voor evenementen. In deze inspirerende kantooromgeving zijn ook flexwerkplekken beschikbaar in de open ruimte, gecombineerd met een veelheid aan faciliteiten om het optimalie uit je dag te halen, zoals spreekkamers en (video)call-ruimte.

Kragt - Kom een week gratis flexwerken
Kragt - Kom een week gratis flexwerken

Vanaf 2 dagen per week
2 dagen p/week = € 200 p/mnd
3 dagen p/week = € 275 p/mnd
4 dagen p/week = € 300 p/mnd
5 dagen p/week = € 350 p/mnd

Inclusief beeldscherm. De dagen dat je komt werken mogen per week verschillend zijn.

Kragt - Kom een week gratis flexwerken
 • wifi Internet
 • local_drink Koffie en thee
 • supervisor_account Vergaderruimtes
 • computer Belcellen
 • desktop_mac Werkplekken
 • supervisor_account Gezamenlijke keuken
 • power Werkbanken
 • beach_access Dakterras
 • weekend Boardroom
 • power Powernap area
 • mail Post- en vestigingsadres
 • directions_bike Leenfiets
 • room_service Receptie
Kragt - Kom een week gratis flexwerken

"We zien dit als iteratie één"

Er bestaat nog geen shared workspace in Eindhoven die zo veel nuttige faciliteiten heeft voor flexwerkers als MELT at Avular. Er zijn veel verschillende soorten werkplekken waar je kunt gaan zitten, midden in de reuring of juist afgezonderd van de rest, met fraai uitzicht of zonder enige afleiding, in een geluidsdichte videocallruimte, in de kantooromgeving of in de lab-omgeving. Om dit ten volste te beleven geven we daarom flexwerkers de kans om een week proef te draaien. Zij zullen de eerste versie van ons concept gaan testen.

Albert Maas van Avular

Kragt - Kom een week gratis flexwerken

“We willen een hightech community bouwen”

Avular heeft in beginsel de helft van het gebouw nodig. Door de andere helft te verhuren, kunnen we een community bouwen van robotica- en hightech bedrijven. We hebben er bewust voor gekozen ook werkplekken te verhuren aan een groep zzp’ers, start-ups en flexwerkers. Want wij merken bij onze andere shared workspaces dat het juist de flexwerkers zijn die voor levendigheid en verbinding zorgen.

Koen van Loon van MELT

info@melt.nl

040 240 5017
Ontwikkeld door KRAGT

Stuur mij de beschikbare ruimtes en prijzen.