arrow_upward

Als werken net zo leuk is als vrije tijd, hoef je nooit meer te werken

Een toplocatie, flexibiliteit en ontzorgd worden. In een omgeving waar je jullie eigen kantoor combineert met een variantie aan gezamenlijke faciliteiten, die je deelt met soortgelijke bedrijven welke dezelfde behoeftes hebben. MELT brengt dit na jarenlang onderzoek samen in een nieuw shared workspace concept, gericht op high-tech, sustainable en creatieve bedrijven. MELT opent haar 1e locatie begin 2021 in gebouw TQ op Strijp-T, dé high-tech omgeving van Eindhoven.
Alles draait om jou

Alles draait om jou

Bij MELT draait alles om de vrijheid om jouw dag zo in te vullen zoals jij dat wilt. Zodat je kunt werken waar, wanneer en hoe jij het wilt. Hoe de ideale kantooromgeving eruit ziet, verandert voortdurend en is voor iedereen anders. Daarom is bij MELT alles flexibel en veelzijdig. Kies zelf of je een vaste of flexibele werkplek wilt, binnen of buiten de kantoortuin, waar en wanneer je wilt werken, hoe en waar je luncht, of je met de fiets, auto, bus of trein komt, etc. Je kunt je memberships aanpassen als je groeit, krimpt of bijvoorbeeld meer thuis wilt gaan werken. Bovendien kun je je kantoor flexibel uitbreiden.

Activity based working

Activity based working

Werken naast je collega’s in de kantoortuin, of juist in stilte, aparte videocall-ruimtes, staand kort vergaderen, presenteren aan een groot gezelschap… Bij MELT is voor elke activiteit is een speciaal ingerichte ruimte, die je taak van dat moment ondersteunt. Dat wordt ook wel activity based working genoemd en het zorgt dat je productiever bent.

Niet alleen voor werk- en overleg is bij MELT een variatie aan faciliteiten, maar ook voor inspiratie, teambuilding en ontspanning. Op de verdieping zelf is een grote keuken om samen te koken en lunchen, een gameroom en daktuin. In het pand een gym, koffie- en lunchroom, kleedruimtes met douches en diverse inspirerende vergaderruimtes.

Bij de meeste kantoren bestaat circa 80% van de ruimte uit werkplekken en 20% uit vergader-, lunch- en andere gezamenlijke faciliteiten. Bij MELT is dat ongeveer fifty-fifty, omdat we de ruimte samen slimmer benutten.

De ruimte optimaal benutten

Stel, je hebt een bedrijf met 10 medewerkers, die gemiddeld 38 uur per week werken en 60% van de tijd aanwezig zijn. Dan heb je dus 228 uur per week bureaus nodig. Wanneer je dan een 10-persoons unit zou huren, zijn je werkplekken de helft van de week onbenut. Als je een 6-persoons unit zou huren, kan vrijwel iedereen altijd in die unit werken.

Bij MELT heb je dan aan een 4-persoons unit al genoeg. Er zijn namelijk circa 40 flexplekken op de verdieping, waardoor er altijd plek is voor iedereen, ook als je allemaal tegelijk aanwezig bent. Alle ruimtes, dus ook de flexplekken, zijn bovendien alleen toegankelijk voor de huurders van een unit, om jullie groei te faciliteren.

info@kragtgroep.nl

040 72 00 966
Ontwikkeld door KRAGT

Stuur mij de plattegrond,
prijzen en planning