Flexwerk actie
arrow_upward

MELT introduceert een nieuwe manier van werken

Activity based working, flexibiliteit en ontzorgd worden. Combineer jullie eigen kantoor met een variantie aan gezamenlijke faciliteiten, die je deelt met soortgelijke bedrijven die dezelfde behoeftes hebben. MELT brengt dit samen in een nieuw shared workspace concept, waarin je van 4 naar 60 medewerkers kunt groeien, zonder te verhuizen.
Alles draait om jou

Alles draait om jou

Hoe de ideale werkomgeving eruit ziet, verandert voortdurend en is voor iedereen anders. Daarom is bij MELT alles flexibel en veelzijdig, zodat jij kunt werken waar, wanneer en hoe jij het wilt.

Activity based working

Activity based working

De kantoortuin, waar je met veel mensen bij elkaar zit in één ruimte, is negatief voor onze productiviteit. Maar hoe moet het dan wel? Afwisseling is de oplossing. Samenwerking, in stilte werken, videocalls, kort vergaderen, overtuigend presenteren, ontspannen, een luchtje scheppen, etc. Voor iedere taak die je uitvoert is bij MELT een speciaal ingerichte plek. Dat wordt ook wel activity based working genoemd. En het zorgt ervoor dat je productiever bent.

Werken en vrije tijd smelten samen

Werken en vrije tijd smelten samen

Niet alleen voor werk- en overleg is bij MELT een variatie aan faciliteiten, maar ook voor inspiratie, teambuilding en ontspanning. Op de verdieping zelf is een grote keuken om samen te koken en lunchen, een gameroom en daktuin. In het pand is een gym, koffie- en lunchroom, kleedruimtes met douches en diverse inspirerende vergaderruimtes.

Check de faciliteiten en services

Inspelen op veranderende behoeftes

Inspelen op veranderende behoeftes

Onze behoeftes veranderen voortdurend. Dat hebben we wel gemerkt door de thuiswerktrend. Daarom is de ruimte bij MELT zo ingericht, dat deze eenvoudig kan worden aangepast aan jullie wensen. Zo verwachten we dat in de toekomst steeds meer vraag komt naar vergaderruimtes en 1-persoons stilteplekken voor videocalls. Waar het ook heen gaat, MELT beweegt mee met jullie wensen.

Toplocaties

Toplocaties

MELT heeft haar eerste locatie in 2021 geopend op misschien wel de mooiste plek van Eindhoven. Namelijk de bovenste verdieping van gebouw TQ op Strijp-T, dat bekend staat als vestigingsplaats voor hightech bedrijven en ondernemingen die actief zijn in de verduurzaming.

Lees meer over de doelgroep van Stijp-T

Ontdek de mogelijkheden...

info@melt.nl

040 240 5017
Ontwikkeld door KRAGT

Stuur mij de beschikbare ruimtes en prijzen.