Flexwerk actie
arrow_upward

MELT is ontworpen, ontwikkeld en verhuurd door KRAGT

KRAGT is ruim 10 jaar geleden ontstaan uit de gezamenlijke passie van twee broers voor bijzondere bouwprojecten en interieurarchitectuur. Inmiddels werken we met een ambitieus team van zeventien professionals aan de creatie van spraakmakende woon- en werkomgevingen. Ons doel is om steeds weer een wow-reactie teweeg te brengen. Dat doen we met passie, lef en een ondernemende geest. MELT is daar het perfecte voorbeeld van! MELT is een concept wat we zelf hebben bedacht, ontworpen, gebouwd en exploiteren. Omdat we alle processen zelf in de hand hebben, kunnen we het concept vanaf idee tot en met 10 jaar exploitatie borgen.

De doelgroep van MELT, dat was ik vroeger zelf

De doelgroep van MELT, dat was ik vroeger zelf

"Voordat ik bij KRAGT shared workspaces ging ontwikkelen, runde ik een snelgroeiend internetbureau. We verhuisden om de 2 a 3 jaar, waardoor we onze kantooromgeving steeds beter konden aanpassen aan de wensen van het team. Maar daardoor ontdekte ik ook dat je na een zekere groei altijd weer moet verhuizen, omdat een flexibele shared workspace waarin je van 6 naar 30 medewerkers kunt groeien niet bestaat.

Mijn collega’s en ik van KRAGT hebben veel behoefteonderzoek gedaan in Eindhoven, naar de nieuwe manier van werken van hightech scale-ups.

Dat komt nu allemaal samen in MELT :)"

Koen van Loon 
06 2753 4818
Connect op LinkedIn

Check onze andere shared workspaces

Check onze andere shared workspaces

info@melt.nl

040 240 5017
Ontwikkeld door KRAGT

Stuur mij de beschikbare ruimtes en prijzen.