Flexwerk actie
arrow_upward
Terug naar overzicht

2 augustus 2023

KRAGT en Avular openen workspace voor groeiende robotica industrie in Eindhoven

KRAGT en Avular openen workspace voor groeiende robotica industrie in Eindhoven

Het iconische gebouw TY op Strijp-T, ook wel de ‘glaskathedraal’ genoemd, wordt momenteel omgetoverd tot shared workspace voor robotica- en hightech scale-ups. Met de 6000 vierkante meter die dit voormalige Philips Glaslaboratorium groot is, gaat het gebouw een inspirerende werkomgeving worden voor bedrijven die elkaar aanvullen in de hightech maakindustrie. Avular, een mobiele robotfabrikant en softwareontwikkelaar, neemt 2500 meter van het gebouw in gebruik. De overige 3500 meter gaat dienen als shared workspace met ready-to-use kantoren, lab-, test- en experienceruimtes voor andere bedrijven in de robotica industrie.

De eerste huurders zitten al in het gebouw en in februari en maart zullen de andere huurders hun intrek nemen.

Flexwerkers kunnen een maand komen proefdraaien in januari en februari, zie melt.nl/flexwerk-actie

MELT at Avular

MELT at Avular

Het workspace concept heet MELT at Avular, wat staat voor het samensmelten van werk en privé. Net als KRAGT’s eerste MELT-locatie op Strijp-T, krijgt deze locatie bij Avular tal van faciliteiten en services die ervoor zorgen dat je het optimale uit je (werk)dag haalt. Het wordt een flexibele omgeving met vooruitstrevende bedrijven die werkgeluk en zingeving hoog in het vaandel hebben staan.

Op de begane grond kunnen high-tech bedrijven hun producten assembleren, testen, demonstreren en verkopen. Op de eerste en tweede verdieping komen ready-to-use kantoren met 10 tot 30 werkplekken.

Samenwerken

Samenwerken

De workspace huurders en Avular delen elkaars faciliteiten. Dat zijn onder andere  robotica testruimte, de grootste dronekooi van Europa, een mega auditorium, dakterras om te borrelen, powernap area, game-ruimte en een keuken om samen te koken. MELT at Avular is gericht op het stimuleren van samenwerking, productief zijn en samen plezier maken.

Robotica community

Robotica community

Op de begane grond van MELT at Avular komt lab- en testruimte voor robotica start- en scale-ups die samen een community vormen en elkaars faciliteiten kunnen delen. Daar is ook ruimte om rijdende robots en drones te testen. De eerste huurders hebben hier inmiddels hun intrek genomen.

Evenementenlocatie

Evenementenlocatie

Net als de bestaande MELT locatie van KRAGT op Strijp-T, heeft MELT at Avular ook een fraaie boardroom met dakterras en uitzicht over Strijp-T. Tevens is er een auditorium dat ruimte biedt aan 200 personen. Dat maakt ook deze tweede MELT locatie perfect voor evenementen als presentaties, heisessies en bedrijfsborrels.

Kom een maand gratis flexwerken

Kom een maand gratis flexwerken

In januari en februari 2024 kunnen 30 flexwerkers meedoen aan een unieke actie: gratis een maand flexwerken in onze kantoor- en labruimte. Het enige wat we ervoor terugwillen is feedback. En de kans dat je na de actie periode blijft hangen.

Check melt.nl/flexwerk-actie en meld je aan

Interesse?

Neem contact op met Koen van Loon via 06 2753 4818 of koen@kragtgroep.nl