Book meeting room
arrow_upward

Virtueel kantoor

Virtueel kantoor in Eindhoven huren

Wil jij een virtueel kantoor in Eindhoven op een toplocatie? Een virtueel kantoor biedt je de vrijheid van flexibel ondernemen waar je maar wilt, met de zekerheid van een zakelijk adres voor jouw onderneming.

Al vanaf € 50,- per maand. Neem contact met ons op en huur de eerste maand gratis!

Wat krijg je?

  • Je bedrijf geadresseerd bij een high-end workspace
  • Post ontvang- en verzendservices
  • Een professioneel zakelijk adres voor op je website
  • Vergaderruimtes op de mooiste plekken van Eindhoven
  • Flexibel: Maandelijks opzegbaar
Kragt - Virtueel kantoor
Kragt - Virtueel kantoor

Kies uit de volgende locaties:
- Gebouw TQ Strijp-T Eindhoven
- Videolab Strijp-S Eindhoven

Kragt - Virtueel kantoor

Professioneel

Met een virtueel kantoor van KICK Offices in Eindhoven huur je een professionele locatie met hoogwaardige uitstraling en maak je flexibel werken vanaf elke locatie mogelijk. Een perfecte oplossing voor zowel grote ondernemingen die op zoek zijn naar een lokale vestiging of kleinere ondernemers die op zoek zijn een representatief en professioneel zakelijk adres zonder de hoge kosten van een kantoor.

Kragt - Virtueel kantoor
Kragt - Virtueel kantoor
Kragt - Virtueel kantoor

Inschrijven kamer van Koophandel

Als je een virtueel kantoor huurt bij KICK Offices, krijg je een huurcontract. Met dat huurcontract kun je je bedrijf aanmelden bij de Kamer van Koophandel.

Kragt - Virtueel kantoor
Kragt - Virtueel kantoor

Huur jouw virtuele kantoor de eerste maand gratis!

Zie jij het al voor je? Klanten ontvangen in een van de mooiste boardrooms van Strijp-T, met prachtig dakterras en specatulair uitzicht! Succes gegarandeerd!

Kies het pakket wat het beste past bij jouw bedrijf en huur jouw virtuele kantoorruimte bij KICK Offices de eerste maand gratis wanneer je ervoor kiest om per jaar te betalen!

Kragt - Virtueel kantoor

Wat is een virtueel kantoor?

Een virtueel kantoor is een postadres wat je huurt in een kantoorverzamelgebouw. Hiermee krijg je een zakelijk adres waar je post ontvangt, wat je vermeldt op je communicatiemiddelen en visitekaartjes maar waar jij en/of je werknemers niet daadwerkelijk altijd aanwezig zijn. Ook voor bedrijven uit binnen- en buitenland die een vestigingsadres willen hebben met een lokale uitstraling is een virtueel kantoor een perfecte oplossing. 

Een virtueel kantoor biedt de voordelen van een fysiek kantoor maar zorgt ervoor dat je waar je maar wilt kunt werken.

Waarom een virtueel kantoor?

Als ondernemer ben je vaak onderweg. Maar ook wanneer je vaak thuis werkt of regelmatig bij klanten of opdrachtgevers werkt wil je natuurlijk niet dat je belangrijke post mist. Wil je thuis en prive gescheiden houden? Kies ook dan voor een virtueel kantoor bij KICK Offices. Wij ontvangen de post, archiveren het, houden het apart of sturen het door naar een adres van jouw voorkeur.

Naast de post, is een zakelijk adres ook wenselijk als je bereikbaar wil zijn en een contactadres op je website en visitekaartje wilt zetten. Het postadres van een virtueel kantoor is hier een prima oplossing. Een virtueel kantoor met postadres van KICK Offices is ook geschikt als inschrijfadres bij de KvK omdat het voldoet aan alle voorwaarden.

Voordelen virtueel kantoor huren

Onze representatieve en professionele kantoren zijn gevestigd in iconische gebouwen op uitstekend bereikbare locaties in Eindhoven zoals Strijp-S en Strijp-T. Een virtueel kantoor huren bij KICK Offices betekent dus dat jouw bedrijf gevestigd wordt op een absolute A-locatie. Daarbij voldoen onze postadressen aan alle voorwaarden voor een zakelijk postadres voor de KvK.

Al vanaf € 50,- per maand. Neem contact met ons op en huur de eerste maand gratis!

info@melt.nl

040 240 5017
Developed by KRAGT

Send me the floor-plan, prices and planning.